Tjänster

Mr Detailing

Keramisk Behandling

En Keramisk behandling innebär att ert fordon får ett väldigt slitstarkt samt hållbart ytskick. Ytskicket är en genomskinlig hinna som appliceras efter att bilen blivit tvättad samt polerad.

Vi rekommenderar alla nya samt äldre bilar att få lacken behandlad med produkter som skyddar original lacken.

Vi använder oss av Angelwax samt The Perfekt Gloss, vi har noggrant valt ut vilka leverantörer vi skall använda oss av för att skapa trygghet hos kund samt få ut den bästa kvaliten.

Att applicera ett keramiskt skydd krävs åtgärder i lacken som tex en grundlig tvätt för att få bort all asfalt, trafikfilm, bromsdamm etc. Därefter rekommenderar vi en polering 1-3 steg (beroende på skick) för att lämna den nybilskänsla kund haft eller saknat.

För mer information kontakta oss eller besök våra underflikar. (Under keramisk behandling finner mer information)

Angelwax

Angelwax Enigma Ceramic Coating är ett mycket hållbart keramiskt lackskydd. Lackskyddet ger lacken ett extremt kraftfullt och långvarigt skydd mot vatten, smuts, flygrost, kontamineringar, trafikfilm, kemikalier och mekanisk påfrestning. Angelwax ett slitstarkt skydd i upp till 60 månader! Välj mellan Legacy, Solaris, Genesis eller Nebula (Nebula är ett lackskydd med Graphene i)

High End Detailing

Mr Detailing Sverige erbjuder även high end detailing. En high end detailing omfattar en mer exklusive samt mer djupgående polering där vi tom slipar ner kaross eller vissa delar av karossen. Här arbetar vi utan tidspress och vi följer den lista vi skapat gemensamt med kund.

Vi plockar ned samtliga hjul, fordonet monteras upp på pallbockar, handtag, lampor mm plockas ned så samtliga delar på kaross blir lättare att komma åt.

Fordonet poleras med hela Angelwax eller Menzerna serien.

Kund debiteras per timme

Keramiskt lackskydd tillkommer som extra debitering och kund kan välja mellan Angelwax Solaris,

Geneisis eller Nebula.

Polering

Vi föredrar alltid att tillsammans med kund se över kundens fordon, detta för att undvika överraskande kostnader ut till kund samt att vi skall kunna ge er som kund den bästa vården för ert fordon.​

Du som kund kan välja mellan

Glans är en 1 stegs polering där vi enbart tar bort tvätt hologram dvs vi fokuserar inte på repor

Bättring är en 1-2 stegs polering där vi har ett lite större fokus på de repor som förvinner i samband med andra steget i poleringsprocessen

Korrigering är en 2-3 stegs polering där vi tar bort så mycket repor vi bara kan under poleringsprocessen

Vårt pris på rekond: från 2199 kr exkl moms en lätt invändig städning ingår

Tilläggs kostnad för keramiskt lackskydd fr 3895kr

Tilläggskostnad för vax med hållbarhet på upp till 12 månader fr 1599kr

OBS!!! Våra från priser baseras på nya fordon

Vi har en arbetstid på minimum 7 timmar per bil (obs gäller ny bil) och utgår alltid efter bilens skick vid konsultation för att kunna ge ett korrekt pris. Priserna är exklusive moms

Tillval

Textil/skinnvård - fr 799 kr /säte

Att vårda inredningen är en viktig åtgärd. Man kan säga att det är den svåraste delen då det är där man saknar det utrymmet man behöver för att det skall bli perfekt. Med vår teknik samt kunskap ser vi till att er inredning blir som ny igen.

Vi kan även hjälpa er att få er inredning så som stolar samt texilmattor blir vattenavvisande med hjälp av våra medel. Vi har även parfymfria medel.

Fälgbehandling - fr 599 kr/ fälg

Vi ser till att era fälgar blir som nya (obs skador så som repor åtgärdas inte) vi tvättar dem med oxalsyra samt ytbehandlar dem så bromsdamm samt asfaltstjära inte fäster på samma sätt som det gör när dem inte är behandlade.

Behandling av insida fälg debiteras med 350 kr utöver offert pris för just er fälg

Solfilm - fr 1000 kr

Montering av solfilm är ett utmärkt alternativ, du får ett UV skydd, insynsskydd samt ett skydd vid krossad ruta (du får mindre splitter i kupen om rutan går sönder). Du skapar en mildare och mer behaglig miljö i kupen samt att du skyddar klädseln mot blekning från solen.

Glasbehandling - 750 kr

Vi applicerar ett s k ytsydd på er framruta för att framför allt få en bättre sikt i solsken, mötande trafik samt en besparing på era vindrutetorkare. Ytskyddet minskar risk för trafikfilm, insekter samt is att fastna på framrutan.

Bulor/Dörruppslag - Begär offert

Bulor/Dörruppslag - Begär offert

PPF - Stenskottsfilm

Mr Detailing Sverige applicerar PPF/stenskottsfolie. Denna folie är transparant, har en hydrofobisk samt självläkande funktion.

Vanligaste områden för appliceraing

  • Främste stötfångare
  • Motorhuv
  • Sidoskärmar
  • Instegs trösklar
  • Bakre stötfångare
  • (inslastningsskydd)

 

Vi använder oss av STEK Dyno Shield