Om oss

Vår erfarenhet - Din trygghet​

Mr Detailing Sverige ditt gedigna val

Ni kan kontakta oss för eventuella frågor, ni kan även besöka oss. Vi utför allt som innefattar bilvård. Att vårda sin bil på ett korrekt sätt kan vara svårt om man inte har rätt kunskap och rätt material, men det hjälper vi dig med. När det kommer till lacken så bör man lämna iväg sin bil till en auktoriserad bilvårdstekniker. 
Vi går igenom lacken och dess brister.
Eliminerar reporna och bygger upp en ny bil känsla. 

Vi är certifierade av Angelwax, vill du som kund ha ett långvarigt skydd som underlättar tvätten på bilen så  hjälper vi er med detta.

Vi är auktoriserade och erbjuder marknadens bästa lackskydd​

Mr Detailing Sverige startade som ett litet familje företag som håller till i Göteborg (Hisings Backa), vår tanke är att sprida kvalite i det vi är bäst på, att underhålla fordon som har ett soppas slitage i lacken att de tappar värdet pga dess utseende. Vi startade med att ”hobby polera” åt vänner och familj 2018, sedan dess har förfrågningarna blivit allt fler efter att andra sett våra resultat. Då förstod vi att vi var tvugna att starta ett företag, för att kunna ta emot allt fler fordon som behöver korrigering av lack.

År 2020 startade vi upp företaget och där började vår resa och vår ambition mot kvalite. Via vårt arbete kunde vi bevisa att vi arbetar mot kvalitet och att kvantitet inte har en större betydelse för oss. Vi arbetar hellre en dag eller några timmar extra för att överträffa våra kunders förväntningar och att det lönat sig, absolut har det gjort det. 

År 2020 blev vi även årets rekommenderade företag av reco.se, vi blev även certifierade av Angelwax, därav kan vi erbjuda garantier upp mot 24 månader. 

År 2021 skapade vi ett eget varutmärke The Perfekt Gloss, därefter blev vi UC märkta om KREDITVÄRDIGA. Vi säger detta återigen till er kunder, vi strävar efter kvalité och inte kvantitet därav kan ni som kund känna er trygga när ni lämnar in ert fordon till oss.

Vi är ett kontantfritt företag, vi använder oss av Swish samt BG betalningar.

 

Varmt välkomna in till oss på Mr Detailing Sverige